✔ Gratis Verzending

✔ Supersnelle levering

✔ Niet Goed = Geld Terug

Algemene leveringsvoorwaarden

Inhoudsopgave:
Artikel 1 – Algemeen
Artikel 2 – Toepassing
Artikel 3 – Aanbiedingen & producten
Artikel 4 – Overeenkomst
Artikel 5 – Prijzen
Artikel 6 – Bestellingen
Artikel 7 – Verzendingen & verzendkosten
Artikel 8 – Garantie

  1. Algemeen

 1.1 Onder Fietstassen-direct.nl wordt in deze algemene voorwaarden en op de site verstaan, het bedrijf dat online in fietstassen en accessoires aan particulieren levert. Fietstassen-direct.nl is gevestigd, aan de Zuiderweg 35-39, 9745 AB in Groningen. Het maakt deel uit van de -direct formule van Rijwielzaak Hamstra, die sinds 1989 gevestigd is in Groningen, en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen, onder KvK nr. 02047844. Ons BTW nr. NL1076.87.434.B01 

2. Toepassing

2.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen aan consumenten, waarbij Fietstassen-direct.nl als leverancier van producten optreedt.
2.2 Alle leveringen van waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, is het Nederlands recht van toepassing. 

3. Aanbiedingen & producten

3.1 Alle aanbiedingen van Fietstassen-direct.nl zijn geheel vrijblijvend en gelden zolang de voorraad strekt. Fietstassen-direct.nl behoud zich het recht voor, om een vervangend gelijkwaardig artikel uit te leveren mocht het bestelde artikel onverhoopt niet (meer) leverbaar zijn, en / of de overeengekomen transactie te ontbinden, maar zal altijd dit in overleg met de klant doen.
3.2 Zet en schrijffouten blijven te allen tijde voorbehouden.

 4. Overeenkomst

4.1 Van een koopovereenkomst is sprake, als u het besteltraject heeft doorlopen en na betaling van uw bestelling aan Fietstassen-direct.nl
4.2 Bij de aankoop van producten, van Fietstassen-direct.nl , heeft u altijd de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument, na deze termijn is het niet meer mogelijk om goederen retour te sturen.
4.3 De producten die retour gestuurd worden, moeten onbeschadigd zijn en voorzien van de originele onbeschadigde verpakking.
a) Bij ontvangst van de retour gestuurde goederen naar Fietstassen-direct.nl , zal deze dit controleren en indien correct overgaan tot terugbetaling van deze producten binnen 14 dagen.
b) Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zijn de kosten voor het retour sturen voor eigen rekening.
c) De retour gestuurde goederen, worden op eigen risico retour gestuurd (zorg voor een ontvangstbewijs)
d) Fietstassen-direct.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vermissing / beschadiging van de retour gestuurde goederen.
e) Niet of niet voldoende gefrankeerde zendingen worden door ons geweigerd en gaan retour aan afzender. 

5. Prijzen

5.1 Alle vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten van Fietstassen-direct.nl zijn in euro’s en inclusief 21% BTW
5.2 Fietstassen-direct.nl behoud zich het recht voor om prijzen tussentijds te wijzigen. Aan druk- of schrijffouten zowel in woord als afbeelding, kunnen geen rechten worden ontleend.
5.3 Fietstassen-direct.nl is niet gehouden om in geval van tijdelijke acties het prijs verschil retour te betalen aan consumenten die eerder dit product hebben aangeschaft.

6. Bestellingen

6.1 Per geplaatste bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail. De klant is verantwoordelijk aan de hand van deze bevestiging de juistheid van zijn bestelling te controleren en Fietstassen-direct.nl onmiddellijk op de hoogte te brengen indien deze onjuistheden bevat.
a) De bestellingen worden naar het adres gestuurd zoals vermeld op deze bevestigingsmail, controleer deze daarom goed op eventuele fouten. Indien de door u bestelde artikelen op een door u verkeerd vermeld adres bezorgd worden is het sturen naar het correcte adres voor eigen rekening.
6.2 Het wijzigen van een bestelling is niet meer mogelijk zodra deze ingepakt en klaar voor verzending is.
6.3 Levering van uw bestelling: Voor alle bestelde artikelen uit de categorie “Opruiming Fietstassen” geldt vandaag besteld is dezelfde werkdag verzonden. Voor alle andere leveringen streven wij erna dat deze tussen 1-3 werkdagen bij u afgeleverd worden. Wegens de zomervakantie worden alle bestellingen die op 24 juli geplaatst worden, vanaf 13 augustus verzonden. Zodra wij uw bestelling aanmelden voor verzending, ontvangt u van ons een Track & Trace nummer, zodat u uw bestelling kunt volgen.

7. Verzending & verzendkosten

7.1 Gratis verzending voor alle bestellingen vanaf € 25,00 Voor alle bestellingen onder de € 25,00 zijn wij genoodzaakt € 5,95 verzendkosten in rekening te brengen.
a) Fietstassen-direct.nl zal wel verzendkosten berekenen aan de klant, indien de transporteur de bestelling niet kan afleveren vanwege het aantoonbaar foutief invullen van adresgegevens door de klant.
7.2 Fietstassen-direct.nl maakt uitsluitend gebruik van erkende vervoerders, zoals TNT en PostNL.
7.3 Tot aan het moment van afleveren op het afleveradres draagt de vervoerder de volledige verantwoording in geval van (transport)schade, vermissing of diefstal.
a)In het geval dat de levering niet/ niet volledig/ beschadigd of op enige andere wijze niet conform de afspraak is, dient u dit per mail binnen 24 uur aan ons te melden.
7.4 Alle vermelde levertijden bij onze producten gelden als indicatie en niet als fatale termijn.
7.5 Fietstassen-direct.nl is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden.
7.6 Bij alle leveringen ontvangt de klant een duidelijke pakbon met daarop alle geleverde artikelen. 

8. Garantie

8.1 Op alle geleverde producten via Fietstassen-direct.nl gelden de normale fabrieksgaranties.
8.2 Op contractuele garantie gelden onverminderd de rechten en vorderingen die de wet aan de koper toekent.
8.3 In het geval van een garantieclaim binnen 14 dagen na aankoop krijgt u na doen van de juiste melding per omgaande een nieuw product.
8.4 In het geval van een garantieclaim na 14 dagen dient u het klachtenprotocol te doorlopen.